Överbelastade kunder
: 14807: 220

Överbelastade kunder

16.05.2021
113

Vad som slår mig de senaste åren är att det finns fler och fler kunder med många olika organ på vägen och är helt överbelastade. Genom att söka på internet intensivt och ordna möten för det senare fastighetsbesöket, förlorar många av allt, rusar från ett möte till nästa och tycker att varje gång, vacker, kan vara något, men kanske är nästa fastighet ännu bättre och så vidare , Under besök och möten är minnena från den redan besökta fastigheten oskärpa, även om du har tagit bilder och videor, så det är svårt att känna sig rätt igen i de besökta erbjudandenen.

Detta är inte nödvändigt. Ta dig tid att välja en fastighetsmäklare! Om du känner dig förstådd och dina förväntningar är realistiska, kommer den betrodda mäklaren att erbjuda dig allt du verkligen vill se. Han hjälper dig att få en realistisk bedömning av vad som är möjligt med dina pengar och han vet självklart sin väg runt marknaden. Dessutom kommer mäklaren att skydda dig från lås erbjudanden, av vilka det tyvärr finns många på Internet. Lås erbjudanden som inte längre är tillgängliga till absolut låga priser, vilket du självklart aldrig kan besöka, men alltid på Internet. Kom ihåg, om det är för bra att vara sant, det är inte sant!

Ta en titt på endast 4 till högst 5 fastigheter och om det rätta är gjort, ordna ett andra besök till den föredragna fastigheten nästa dag. Om du tycker att du har hittat det du letar efter, låt oss visa dig 2 eller 3 liknande erbjudanden för att jämföra bättre. Om du har bestämt dig för att gå en promenad - vid olika tider - titta på avstånden till affärer och lära känna lokaliteterna. Var vänlig och kom ihåg: Inredningen av en fastighet kan vara här på Costa Blanca, ganska billigt gjord som du vill, platsen och orienteringen av fastigheten kan du inte ändra tyvärr. Slå sedan på det! Tveka inte att skriva ett bokningskontrakt och allt annat kommer att komma. Din professionella fastighetsmäklare kommer att ge dig råd om allting eller ge dig lämpliga kontakter.

Rainer Schmitz

Fastighetsmäklare

Alicante Real Estate